I dataene dine ligger potensielt en enorm kunnskap. Vi i September BI har spesialisert oss på å omgjøre data i varehandelskjeder til verdifull styringsinformasjon.

I oss finner du en partner som kan tilføre mye nytt og sparre godt fordi vi kjenner varehandelsbransjen fra innsiden gjennom operativ ledelse og IT-utvikling gjennom mange år. Ta kontakt eller les videre.

Vi har følgende tilnærming:

BEHOV: Ditt behov er naturligvis vårt utgangspunkt. Mye er likt fra kjede til kjede, men mye er også forskjellig. Vi er stolte av kundereferansene våre som du kan lese om her. Du vil garantert kjenne igjen behov også du har, enten det er å skape enhetlig beslutningsgrunnlag eller å motivere medarbeidere til ekstra innsats.

SEEBRITE: Bruk av business intelligence-data er til syvende og sist avgjørende. Derfor har vi utviklet vår egen web-klient og mobil-app: Seebrite BI. Du kan følge utviklingen i visuelt brukergrensesnitt, men også drille deg nedover i rapporter på en måte som går langt utenpå hva du er vant med. Her er alt av moro og pedagogiske presentasjon som trigger til konkurranse blant butikker og medarbeidere, men også analysemuligheter som får de mest ihuga Excel-brukere til å gråte av glede.

KUBEN: Kuben er vår ”black box”. Hit samler vi data fra alle aktuelle kilder. Internt blir det slutt på diskusjoner rundt ”din og min rapport”. Kjeden får ett felles tallgrunnlag som basis for analyse og beslutninger. Kuben er en viktig del av vår arkitektur som er fleksibel både i forhold til presentasjon og endringer som skjer i virksomheten din.

STANDARDSYSTEMER: Vi utvikler ikke gode ting som finns fra før. I stedet bruker vi Microsoft Business Intelligence og Microsoft SQL Server, og kan samtidig holde kostnadene nede.

UTBYTTE AV ERFARING: Vi har erfaring med de fleste systemene i retailbransjen. En fordel med dette er at vi kan gjenbruke programkode for integrasjon med vår kube.

Ta kontakt for en prat. Noen trenger dette i går, andre om noen år og andre er kanskje ikke en gang kommet til startstreken. Kontakt oss uansett. Et sted må man starte og vi kan ganske sikkert bringe deg up to speed temmelig raskt på retail business intelligence.