Personvern og cookies

Personvern og cookies – her får du informasjon om hvordan September BI behandler (samler inn, lagrer og håndterer) personvernopplysninger og hvilke rettigheter du har etter personvernlovgivningen. Personvernerklæringen gjelder også Seebrite som vi utvikler og markedsfører.

 

Behandlingsansvarlig

September BI AS er behandlingsansvarlig for personopplysninger og skal gi deg tilstrekkelig opplysninger så du vet hva som skjer og sikre opplysningene overfor andre.

 

Formål og opplysninger vi behandler

September BI behandler opplysninger for å levere tjenester og drive virksomheten i henhold til avtale med kunder, regelverk og god forretningsskikk. Vi samler opplysninger om kunder, leverandører, informasjonskilder, media, interesseorganisasjoner, offentlige organisasjoner, samarbeidspartnere, medarbeidere hos disse, egne og potensielle medarbeidere.

Vi samler opplysninger om navn, firma, telefon/e-post/kontaktpunkter, nettsted, om hva vi har hatt kontakt om for å friske på hukommelsen, nettverk og bransje – men, ikke alltid dette om alle, bare når det er relevant. Vi samler ikke opplysninger som ikke er relevante.

 

Nettbasert behandling

Du kan frivillig gi September BI personopplysninger via septemberbi.no. Vi behandler uansett ikke annet enn det som er nevnt ovenfor.

Nettstedet vårt ligger hos Microsoft Azure og Viis administrerer det sammen med oss.

Informasjonskapsler • cookies

Septemberbi.no bruker cookies for å gi deg en bedre brukeropplevelse, hjelpe oss til generelt å målrette nettstedet bedre og levere markedsføring ut i fra dine interesser. Cookiesene er programvare som for eksempel gir oss statistikk på hvor ofte nettstedet vårt blir besøkt, fra hvilke deler av verden dette skjer og hvilke sider som blir lest.

eDM – nyhetsbrev

Vi sender nyhetsbrev til de som samtykker til å motta informasjon. E-post og eDM er naturlige informasjonskanaler til kunder og deres medarbeidere og vi ber derfor ikke om samtykkeerklæring fra disse.

 

Utlevering av personopplysninger og bruk av databehandlere

Noen ganger lurer kontaktene til September BI på om vi har navn og kontaktdata til noen som det kan være nyttig for dem å ha kontakt med. Da vurderer vi om det vil være gjensidig nyttig med slik kontakt og deler i så fall kontaktdata. Vi gjør dette med forsiktighet. Folk med hjemmel i lov får opplysninger.

Per i dag er ikke eksterne involvert i administrasjon av våre datasystemer og dermed heller ikke persondata, bortsett fra revisor og regnskapsfører som vi har databehandleravtaler med. Dataene blir behandlet i EU/EØS. Gamle data slettes rutinemessig når de er frigitt fra lovpålagte lagringskrav.

 

Oppbevaringstid

Vi lagrer personopplysninger så lenge de er relevante og sletter regelmessig. Cookies-innsamlet informasjon slettes vanligvis etter to år.

 

Dine rettigheter og klager

Du kan kreve innsyn, retting eller sletting av opplysningene dine. Kontakt ossom dette hvis du vil.  Les mer om rettighetene dine hos Datatilsynet.  Der finner du også informasjon om hvordan du kan klage på September BI hvis du mener at vi ikke behandler personopplysningene dine riktig.

 

Lagring og sikring

September BI har rutiner som sikrer godt mot at personopplysninger kommer på avveie.

 

Forandringer

Dersom vi forandrer noe, vil September BI oppdatere dette dokumentet. Siste oppdatering var 27. juni 2018.