Pionér i Norge på Retail Business Intelligence

Velkommen hit enten du klikket deg fra annonse, meny eller noe annet! Fyll gjerne ut kontaktskjemaet på denne sidne, så hører du fra oss snart!

September BI jobber med Retail Business Intelligence. Vi er retail-bransjefolk – kanskje som deg selv? Det innebærer at retail-kjeder ikke behøver å gi oss opplæring i bransjen før vi starter å snakke, men treffer engasjerte retailere som forhåpentligvis kan tilføre kunnskap fra første møte.

September BI har samlet Business Intelligence og kjedestyring i én løsning, kjent som Retail Operational Intelligence. Gjennom dette kan relevante styringsdata brukes underveis for å styrke prestasjoner og samarbeid i alle funksjoner i hele kjeden.

Teamet!

I Team September er vi erfarne medarbeidere med spisskompetanse innen teknologi og solid erfaring fra praktisk implementering. Flere av våre medarbeidere har betydelig erfaring fra utvikling og implementering av ERP og POS-systemer innen varehandel. Dette har stor verdi i BI-prosjekter når slike løsninger skal integreres.

Kontakt oss for mer informasjon om hva vi kan bidra med i din bedrift!

Øyvind Stige, Daglig leder.   Mobil 95824430  –  epost: os@septemberbi.no

For mer informasjon om teamet og bakgrunnen til hver enkelt, se vår LinkedIn-profil.

Ta kontakt!

Samtykke

2 + 1 =

Besøks- og postadresser

September BI AS
Tordenskioldsgate 8-10
0160 OSLO

Torp IT
Østre Kullerød 5
3241 Sandefjord

Våre referanser!

På få år har vi bygget opp en solid kundebase. Ta kontakt med oss for referansebesøk eller -samtaler!